ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 44.222.116.199
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 16:18

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Травень » 14
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 14.05.2011 |Голосов: 0
В дитячому оздоровчому закладі «Чайка» щоліта із задоволенням відпочивають, набираються сил хлопчики і дівчатка не лише з нашого району. Гарнішого місця годі й шукати: кругом ліс, чисте, цілюще повітря, поряд - річка. Особлива краса там зараз, коли ніжні, молоді листочки на деревах утворюють смарагдове диво навколо корпусів і тягнуться до сонечка фіалки, первоцвіт та конвалія. Навколо панує урочиста тиша. Та це ненадовго, бо зовсім скоро задзвенить стоголоссям і ліс, і вся територія дитячого закладу. А поки що тут завершуються останні приготування до відкриття нового оздоровчого сезону. Чимало зусиль доклали і працівники закладу, і наймані - всього їх тут трудилося 18 чоловік, аби чистотою і затишком зустріти дітвору. Побілили корпуси всередині, пофарбували, підправили зовні, відремонтували водогінну і каналізаційну системи, котли, плити, крани, склили вікна, аби все це надійно служило в гарячий сезон. - Окрім того, що ми дбаємо про естетичний вигляд, відповідний санітарний стан нашого оздоровчого закладу, а також про те, щоб дітям влітку відпочивалося в ньому цікаво, - ділиться директор С. Б. Жуковський, - насамперед думаємо про безпечне перебування в ньому хлопчиків і дівчаток. В цьому нам посприяли працівники РЕМ - замінили на території ДОЗ «Чайка» звичайні голі проводи на ізольовані, витративши на ці цілі понад 100 тис. грн., з метою протипожежної безпеки здійснили просочування дерев’яних конструкцій даху спеціальною сумішшю - на це гроші виділили з місцевого бюджету. Хоч і відчуваємо постійно дефіцит коштів, все ж думаємо обновити меблі - купити нові тумбочки, шафи, спортивний інвентар, ігри. Територію теж упорядковуємо. - А як у вас з кадрами? - Колектив у нас в основному стабільний - маю на увазі працівників кухні, техперсонал. Що стосується педагогічних кадрів, то з ними теж особливих проблем немає - йдуть до нас працювати на період оздоровчого сезону педагоги міських навчальних закладів, студенти Коростишівського, Бердичівського педколеджів та Житомирського держуніверситету ім. І. Франка, з якими ми попередньо укладаємо договори. У нас будуть обов’язково лікарі і медсестри. Отож дорослі роблять все, аби діти відпочили влітку і сито, і змістовно, і безпечно. А відкриття оздоровчого сезону не за горами - 8 червня. В дитячому оздоровчому закладі працюватиме три зміни. Адміністрація «Чайки» виграла тендер на оздоровлення дітей з Радомишльської школи-інтернату, відпочиватимуть тут понад 160 дітей працівників АПК, а також усі бажаючі. Щодо вартості путівок, то вона становитиме від 2200 грн. до 1750 грн. і менше - може бути договірною. Звісно, що її диктує недешеве наше життя. Але, незважаючи ні на що, «Чайка» чекає дітвору.
Валентина Василюк