ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.238.62.119
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 13:52

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Вересень » 29
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 29.09.2011 |Голосов: 0
Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні посмішки, дорогі вчителі! Вони, як маленькі натомлені сонця, розсипаються міріадами грайливих блискіток і наповнюють ваші очі радістю. І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам, дорогі наші наставники. З великою шаною і повагою ми, учні 10-А класу, хочемо розказати про вчителів нашої школи, про цей дружній колектив однодумців, яких об’єднує життєве кредо - любов до дітей. Вчитель - це не тільки людина, що навчає різним наукам, він є носієм духовного та морального початку. Головна мета кожного вчителя - передати свої знання молодому поколінню, а зробити це нелегко. Але вони, не жаліючи своїх сил, роблять це кожного дня. Саме вчителі, наші "другі батьки”, допомагають нам стати розумнішими і в майбутньому досягти омріяних висот. Наша перша вчителька Шпаківська Неля Володимирівна багато сил і умінь доклала щоб ми навчилися читати, писати, рахувати, відкрила неозорий світ книги. Фещенко Наталія Броніславівна стала нашою другою шкільною "мамою”. Саме вона згуртовує наш непосидючий клас, контролює наші оцінки і поведінку. Завдяки її ентузіазму ми відвідали Київ, Умань, Львів, Кам’янець-Подільський. її уваги і тепла вистачає на всіх дітей, з якими їй доводиться працювати. Кожен учитель нашої школи заслуговує щирих, теплих, вдячних слів за відданість обраній професії. Тож прийміть нашу вдячність за високе служіння обраній справі, самовідданість, добро і щедрість душі. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Дякуємо Вам за вашу працю, за те, що відкрили нам дорогу у майбутнє, за віру в наші сили.
 
З повагою учні 10-А класу
Андрушівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1