ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.138.138.144
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 16.04.2024 17:35

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Серпень » 22
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 22.08.2011 |Голосов: 0
Голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, Житомирський міський голова Володимир Дебой, начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин, перший заступник генерального директора "Укрзалізниці” Сергій Болоболін 22 серпня відправили у перший рейс електропоїзд сполученням Житомир-Київ-Житомир. Очільник області Сергій Рижук, виступаючи на урочистому відкритті електрифікованого руху на дільниці Житомир-Київ, зазначив: "Сьогодні на Житомирщині відбувається широкомасштабна подія. Як сказав у своєму щорічному посланні до українського народу Президент Віктор Янукович, ми стаємо на шлях розбудови і залізниць, і автошляхів, і всієї соціальної інфраструктури”. Сергій Рижук висловив щиру вдячність залізничникам за чітку і злагоджену роботу, за подарунок до 20-річчя Незалежності України. Завдяки встановленню швидкого електросполучення між Житомиром і Києвом, впевнений Сергій Миколайович, будуть розвантажені автошляхи. Швидкісний електропотяг заощадить час пасажирів, кошти, це значно безпечніший вид транспорту порівняно з автомобільним. Житомир вже має гарний, ошатний залізничний вокзал, днями буде відкрито велику транспортну розв’язку під Житомиром, у напрямку Новограда-Волинського триває будівництво семи кілометрів сучасної дороги. У найближчих планах - реконструкція шляхопроводу біля автовокзалу. Керівники області і залізниці перерізали символічну стрічку і урочисто відкрили електрифікований маршрут. Вони здійснили першу поїздку електропоїздом швидкого сполучення до станції Бистри. На дільниці встановлено рух приміських електропоїздів та електропоїздів підвищеного комфорту, які забезпечать перевезення пасажирів з Житомира до Києва за півтори години. Салони вагонів поїзда обладнані напівм’якими сидіннями, кондиціонерами, люмінесцентним освітленням, інформаційними табло та системою пожежної охоронної сигналізації. Щоденно електричка відправлятиметься з Житомира о 6.17 і прибуватиме на Київський вокзал о 7.51. Електропоїзд у зворотному напрямку буде вирушати з Києва о 18.04 і прибувати до Житомира о 19.38. Переваги у цьому виді приміських перевезень очевидні, їх відчують також мешканці Житомирського, Андрушівського, Коростишівського, Брусилівського та Попільнянського районів.
Управління з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації