ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.146.37.35
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 19.04.2024 04:56

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2011 » Серпень » 05
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 05.08.2011 |Голосов: 0
5 серпня голова районної державної адміністрації Б. В. Мазур провів засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, де йшла мова про погашення заборгованості до Пенсійного фонду та дотримання Закону України «Про оплату праці».
В роботі комісії брали участь в. о. начальника ДПІ в Андрушівському районі Горбачов О. А., прокурор району Козлов Ю. О., начальник управління Пенсійного фонду в Андрушівському районі Онищук О. П., директор районного центру зайнятості Солопій С. Б., начальник КРВ Іщук Ю. О. та запрошені. Найбільшу тривогу в членів комісії викликає безвідповідальне ставлення керівників казенного підприємства Житомирського ремонтного заводу радіотехнічного обладнання «Промінь», які заборгували до Пенсійного фонду понад півмільйона гривень. І цей борг щомісяця росте. На жаль, керівник підприємства Троценко А. М., якого запросили на засідання комісії, не прибув. Голова райдержадміністрації, прокурор району та в.о. начальника ДПІ були одностайні в думці щодо прийняття кардинальних заходів до КП «Промінь» для погашення заборгованості. Про заборгованість до Пенсійного фонду КП «Пролісок» (с. Новоівницьке) інформував членів комісії та запрошених сільський голова Дьомін М. М. Він повідомив про звільнення керівника підприємства та про призначення нового. Було вирішено, що 51 тис. грн. реструктуризованого боргу та поточні платежі підприємство сплачуватиме щомісяця. Горбачов О. А. запросив сільського голову та новопризначеного керівника комунального підприємства «Пролісок» прибути в ДПІ для вирішення невідкладних питань. На засідання комісії були запрошені приватні підприємці Дущенко В. В., Заєць Є. Є., Горкун О. П., Дубовик А. В., на підприємствах яких виявлені порушення при оплаті праці найманих працівників, Зокрема, окремі з яких не одержують мінімальної зарплати. Дущенко В. В. повідомила, що всі виявлені при перевірці порушення ліквідовано, з працівниками переукладено трудові угоди згідно чинного законодавства. А Дубовик А. В. сказала, що всі наймані працівники оформлені на 0,5 мінімальної заробітної плати, яку одержують вчасно. На жаль, Заєць Є. Є. та Горкун О. П. на засідання комісії не прибули. Не з’явилися й керівники ЗАТ «Червоненський завод продтоварів», ТОВ «Агробуд» та СТОВ ім. Суворова, яких також запрошували на засідання комісії. Підсумовуючи роботу комісії, голова районної державної адміністрації наголосив, що жодне порушення законодавства щодо оплати праці та своєчасної сплати до Пенсійного фонду не повинне залишатися поза увагою відповідних служб. Настав час керівникам виконувати свої обов’язки з усією відповідальністю.
 
Марія ОЛЕКСЮК