ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.215.79.206
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 29.03.2024 13:52

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Серпень » 01
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 01.08.2010 |Голосов: 1

Дошкільному освітньому закладу «Колобок», що в с. Лісівка, недавно виповнилося 20 років. За цей час сотні його вихованців-випускників стали школярами, одержали атестати зрілості, обрали омріяні професії. Серед них є й такі, що вже привели в садочок своїх діток. Заклад перебуває під постійною опікою ПОСП «Надія», зокрема, директора В. І. Семенюка, який багато зробив для зміцнення його матеріально-технічної бази. Нещодавно у «Колобку» був випуск: семеро його вихованців (фото) 1 вересня сядуть за парти. Про їх належну дошкільну підготовку подбали педагоги на чолі із завідуючою О. В. Дмитрук.
Наш кор.

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 01.08.2010 |Голосов: 0
Завданням міської ради щодо благоустрою та санітарної очистки міста є розроблення і здійснення комплексних заходів по впорядкуванню, утриманню території в належному стані та проведення її санітарного очищення.
Щороку при формуванні міського бюджету розробляється і затверджується Програма благоустрою міста, якою визначено завдання, фінансування та комплекс заходів з розв’язання назрілих проблем. 23 травня 2008 року 23 сесією міської ради затверджені Правила благоустрою території міста. Призначено відповідальну особу по складанню протоколів про адміністративні порушення за порушення Правил благоустрою. Значний обсяг робіт потрібно провести комунальному підприємству "Комсервіс” і особливо жителям приватного сектора, які повинні постійно тримати в чистоті й порядку свій двір, садок та територію навколо садиби. Я звертаюсь до всіх жителів міста з проханням, щоб під час прибирання своїх садиб сміття вивозили не в посадки, не на береги річок чи в кар’єри, а на міське сміттєзвалище. Вже протягом декількох років міська рада проводить роботу по організації вивезення сміття з приватного сектора. Господарі знають, що потрібно всього лиш укласти договори з ПП "Андрушівка” (директор Півень B. C.), яке обслуговує в місті житловий фонд, або з комунальним підприємством Андрушівської міської ради "Комсервіс” (директор Лінецький І. Б.), і спеціальна машина за графіком забиратиме сміття від кожного двору. На жаль, не всі жителі міста користуються такою можливістю. Багато хто викидає сміття будь-де і не задумується, що потім в засміченій річці купатимуться їх діти та внуки, а нечистоти потраплять в підземні води, а потім в криниці. Я думаю, що краще укласти договір на вивезення сміття, сплативши вартість послуги 3,30 грн. щомісячно з дорослого члена сім’ї, але не більше 6,60 грн. з двору, ніж отримати штраф 340-1360 грн., згідно ст. 152 КпАП України, - за викидання сміття в недозволених місцях. Варто задуматись, що вигідніше, бо іншого шляху немає. Якщо цього не зробимо, то для наших дітей, внуків залишимо не квітуче, красиве і чисте місто, а звалище нечистот та бруду. При організованому вивезенні сміття інваліди війни і праці, учасники війни та бойових дій, потерпілі внаслідок аварії на ЧАЕС, інші пільговики користуватимуться цими послугами безкоштовно або з частковою оплатою. На завершення хочу закликати керівників підприємств, організацій та установ різних форм власності, приватних підприємців, жителів міста: укладіть договори на вивезення сміття - не будьте байдужими. Давайте разом зробимо наше місто квітучим, гарним та чистим.
За інформацією щодо укладання договорів звертайтесь:
- ПП "Андрушівка”, тел.: 2-11-21;
- КП "Комсервіс”, тел.: 2-10-03;
- Міська рада, тел.: 2-20-90, 2-17-06.
 
Михайло Сушко,
міський голова.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 01.08.2010 |Голосов: 0
Лісовою прохолодою та веселими піснями й сміхом дітей зустрів дитячий оздоровчий заклад «Чайка», куди на урочисту лінійку з нагоди відкриття третьої оздоровчої зміни завітали заступник голови районної державної адміністрації О. В. Мельник та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Ю. А. Олексюк.
Традиційним є тут підняття Державного прапора (фото 1). На майданчику все підготували для майбутнього багаття, яке об’єднує й здружує відпочиваючих. А от загонові пісні діти співали вже в актовому залі (фото 2), бо почався тихий і теплий літній дощ. Зараз в таборі відпочиває 231 дитина. Вже третю зміну поспіль тут оздоровлюється 115 дітей з Радомишльського інтернату. Прибули також діти з 12 районів нашої області, чиї батьки працюють в агропромисловому комплексі: Володарськ-Волинського - 29, Ємільчинського - 14, Овруцького - 13, Черняхівського - 12, Коростенського - 11, Новоград-Волинського - 9, Червоноармійського - 8,Малинського - 7,Житомирського - 3, Попільнянського - 2, Радомишльського - 2. З нашого району відпочиває в таборі лише 5 дітей, а 4 путівки, на жаль, залишилися невикористаними. З дітьми працює 18 вихователів, майбутніх педагогів, які навчаються в Житомирському державному університеті ім. І. Франка та Коростишівському педагогічному коледжі. Цікаву розважальну програму з нагоди відкриття табірної зміни вихователі підготували разом з дітьми. Вони співали пісні й декламували вірші, танцювали, показували акробатичні номери. Варто відмітити, що на території закладу, в корпусах і кімнатах чисто й затишно. А ще діти разом з вихователями та адміністрацією облаштували кімнату українського побуту (фото 3). Ми залишали оздоровчий табір, де вирувало життя, набиралися сил, розширювали свій кругозір, вчилися цінувати дружбу й дорожити нею діти різних вікових категорій.
 
Марія ОЛЕКСЮК.
Фото автора.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 01.08.2010 |Голосов: 0
17 липня набрав чинності Закон України № 2461-VI від 08.08.2010 року "Про внесення змін до Законів України "Про Державний бюджет України на 2010 рік” та "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.
Відповідно до зазначеного Закону фізичні особи - суб’єкти підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування (фіксований податок, єдиний податок), та члени сімей зазначених осіб, які беруть участь у підприємницькій діяльності та не перебувають з ними у трудових відносинах, починаючи з 1 липня 2010 року зобов’язані сплачувати страхові внески у розмірі, який визначається ними самостійно. При цьому сума страхового внеску з урахуванням частини фіксованого або єдиного податку, що перерахована до Пенсійного фонду України, повинна становити не менше мінімального розміру страхового внеску за кожну особу. Враховуючи розмір мінімальної заробітної плати у 2010 році, мінімальний страховий внесок для зазначених осіб становить: у липні - вересні - 294,82 грн. за місяць; жовтні - листопаді - 301,12 грн.; грудні - 306,10 грн. Щомісячний розмір такого страхового внеску визначається як різниця між визначеним особою розміром страхового внеску та частиною відповідного податку, що спрямовується органами Держказначейства України до бюджету Пенсійного фонду України. Наприклад, якщо підприємець сплачує за себе єдиний податок у сумі 200 грн., до Пенсійного фонду зараховується 84 грн. (42%). Тоді доплата за липень становитиме 210,82 грн. (294,82 грн. - 84 грн.). Якщо підприємець сплачує за себе єдиний податок у сумі 100 грн., до Пенсійного фонду зараховується 42 грн. (42%).Тоді доплата за липень становитиме 252,82 грн. (294,82 грн.- 42 грн.) Сплата страхових внесків здійснюється у строки, визначені частиною шостою статті 20 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, тобто щоквартально, протягом 20 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу, а саме: за липень-вересень - до 20 жовтня 2010 року; за жовтень - грудень - до 20 січня 2011 року. Враховуючи те, що згідно законодавства мінімальний розмір страхового внеску встановлено на календарний місяць, а також те, що страховий стаж особам для призначення пенсії обчислюється в місяцях, сплата страхових внесків за липень 2010 року здійснюється у розмірі, не меншому від мінімального страхового внеску. На суми несплачених внесків нараховуються фінансові санкції згідно статті 106 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”. За підсумками року зазначені особи подають до органів Пенсійного фонду за місцем взяття на облік звіт (до 1 квітня наступного за звітним року). Сплата внесків платниками здійснюється на рахунок управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі № 25606301621 банк: філія Житомирське обласне ВАТ "Ощадбанк” м. Житомир МФО 311647 код ЄДРПОУ 20404952. Обов’язково вказуються прізвище, ім’я, по батькові та ідентифікаційний код платника.
 
Ганна КОЗАК,
заступник начальника
управління Пенсійного фонду в Андрушівському районі.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 01.08.2010 |Голосов: 0

В районній раді
В минулу п’ятницю з ініціативи районної ради та за участю заступника голови районної державної адміністрації Мельника О. В. в залі засідань районної ради відбувся семінар- навчання голів та бухгалтерських працівників рад. Стан виконання та наповнення місцевих бюджетів охарактеризувала начальник районного фінансового управління Суботенко Н. О., зупинившись конкретно на резервах і шляхах їх виконання кожною радою. Начальник відділу Державного казначейства Габінет Н. П. зупинилася на недоліках, які виникають при заповненні підтверджувальних документів на стадії реєстрації зобов’язань та оплаті рахунків. Начальник відділу культури і туризму РДА Білецька Г. І. поділилася з учасниками зібрання проблемами закладів культури і можливостями їх вирішення. Учасники семінару прослухали роз’яснення центру зайнятості про порядок припинення членства в особистому селянському господарстві та сприяння служби зайнятості у працевлаштуванні. Підсумував роботу семінару-навчання голова районної ради Шпаківський В. Б.
В Бровківській сільській раді
станом на 21 липня немає заборгованості по сплаті за землю. Заслуговує на увагу досвід їх роботи з даного питання. Тут за сільський бюджет вболівають не тільки працівники сільської ради, а й депутати та члени виконкому, які працюють з кожним власником землі щодо вчасної сплати податків. Долучаються до цієї справи і працівники соціально-культурної сфери.
В Гальчинській сільській раді
за участю представників служби у справах дітей райдержадміністрації відбулося чергове засідання опікунської ради, на якому розглядали питання виконання батьківських обов’язків сім’єю Кобичевих; триває ремонт приміщення бібліотеки (замінено віконні рами на склопакети, встановлено електроопалення, нині проводяться малярні роботи) та лікарської сімейної амбулаторії, на що використано із сільського бюджету понад 40 тисяч гривень.
В Любимівській сільській раді
до 100-річчя від дня народження письменника Василя Степановича Кучера прийнято рішення про створення музею знаменитого земляка. В даний час проводиться ремонт кімнат, де розмістяться матеріали, пов’язані з його життям і творчістю.
В Іванківській сільській раді
проводиться ремонт приміщення дошкільного закладу, який буде відкрито до 1 вересня. Місцеві ради тісно співпрацюють з районним центром зайнятості щодо залучення жителів населених пунктів на громадські роботи. Зокрема, у Мостівській та Каменівській проведено благоустрій населених пунктів, сільських цвинтарів, а у Червоненській селищній проводиться поточний ремонт дитячого дошкільного закладу «Калинка», адмінприміщення, реконструкція приміщення, в якому будуть надані квартири медпрацівникам.