ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.235.130.73
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 17:45

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Липень » 04
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.07.2010 |Голосов: 1

Триває районний чемпіонат з футболу серед команд колективів фізкультури, який розпочали 13 команд. Проведено п’ять турів, за результатами яких перше місце посідає команда "Дружба” с. Городківка, друге - "ФК Іванків”, третє - "Фортуна” м. Андрушівка. Прикро, що команда із Старої Котельні, зігравши один матч, вибула з подальшої боротьби. Але місцева влада не переймається цією проблемою. 19-20 червня в м. Малин відбувся чемпіонат області з вільної боротьби. Команда з нашого району посіла п’яте місце (тренер Романський О. М.).
Наш кор.

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.07.2010 |Голосов: 1
Йосипу Францовичу Калану - 60. Ювіляр народився на Хмельниччині. Закінчив Львівський зооветеринарний інститут за спеціальністю «ветеринарія». Дипломованим фахівцем розпочав трудовий шлях у 1977 році, а у ветеринарній службі нашого району працює з 1983-ого. Тринадцять років Йосип Францович завідував Старокотельнянською дільничною ветеринарною лікарнею.
Його оцінили як вмілого фахівця та організатора і в 1996 році призначили головним лікарем державної ветеринарної медицини Андрушівського району. А коли внаслідок реорганізації служби створили управління ветмедицини, Йосип Францович очолив його колектив, водночас займаючи посаду головного державного інспектора ветеринарної медицини Андрушівського району. Завдяки невтомній праці, невичерпній енергії, організаторському і професійному таланту керівника служби, в районі за останні 10 років не допущено спалахів гострих інфекційних хвороб серед тварин та птиці. Відсутні загострення хронічних захворювань на туберкульоз, бруцельоз. У 2006 році поголівя ВРХ в районі оздоровлено від лейкозу. Й. Ф. Калан - за престиж ветеринарної служби, вміє спитати про роботу і з себе, і з підлеглих, впевнений, що сумлінне виконання обов’язків кожним працівником сприяє насиченню внутрішнього ринку високоякісними продуктами тваринницької і птахівничої галузей А в цьому - турбота про здоров’я споживачів. Очолювана Каланом Й. Ф. служба в 2008 році посіла перше місце в області за всіма показниками. За багаторічну сумлінну працю Йосипу Францовичу присвоєно почесне звання «Заслужений працівник ветеринарної медицини України». Він нагороджений нагрудним знаком Державного комітету ветеринарної медицини України «Ветеран ветеринарної медицини України», а також грамотами та подяками Державного департаменту ветеринарної медицини Мінагрополітики України, Житомирського обласного управління держветмедицини, облдержадміністрації, районної державної адміністрації та районної ради. Активний в громадському житті, він неодноразово обирався депутатом районної ради. З нагоди ювілейної дати дякуємо Вам, шановний Йосипе Францовичу, за багаторічну, добросовісну працю! Зичимо багато радісних років життя, невичерпної енергії та оптимізму.
Колектив державної
ветеринарної служби району.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.07.2010 |Голосов: 1
2 липня 2010 року податківці України відзначають 20-річчя державної податкової служби та професійного свята - День працівника державної податкової служби України.

З цієї нагоди проведемо маленьку екскурсію в історію створення податкової інспекції в Андрушівському районі та познайомимо вас з людьми, які її очолювали в різні періоди. Державна податкова інспекція в нашому районі створена 2 липня 1990 року на базі районного фінансового відділу. Першими інспекторами податкової інспекції стали працівники відділу прибутку: Жоган Марія Василівна, Соконюк Валентина Вячеславівна, Онуфрієнко Людмила Яківна, Корнійчук Віктор Архипович, Поліщук Валентина Миколаївна, Опанасюк Володимир Зіновійович. Очолила податкову інспекцію Січова Ніна Петрівна, яка після закінчення в 1955 році Харківського фінансово-кредитного технікуму 35 років працювала у районному фінвідділі. В податковій інспекції Січова Н. П. працювала 6 років. За сумлінну працю і високий професіоналізм нагороджена знаком "Відмінник фінансової служби СРСР” та медаллю "Ветеран праці”. Солопій Степан Броніславович очолював інспекцію у 1997-1999 та у 2002-2008 рр. Під його керівництвом податкова інспекція придбала власне адмінприміщення. В кінці 1999 року начальником ДПІ в Андрушівському районі призначено Святюка Євгена Петровича, який до того працював керівником у районному відділенні держказначейства. У 2002 році він зайняв посаду начальника управління податкового аудиту та валютного контролю в ДПА в Житомирській області. З грудня 2008 року по квітень 2010 року ДПІ очолював Бондарчук Володимир Сергійович. Сьогодні він займає посаду голови Ружинської райдержадміністрації. Варто зазначити, що ДПІ в Андрушівському районі стала стартовим майданчиком на керівні посади для Борисова Олега Анатолійовича, першого заступника голови Андрушівської райдержадміністрації, Сушка Михайла Григоровича, міського голови, Павлушко Лесі Анатоліївни, начальника Державної виконавчої служби нашого району. На сьогодні в колектив Державної податкової інспекції приходять працювати молоді, енергійні, люди (фото), які в економічно непростий час здобувають досвід роботи по наповненю Державного бюджету. В.о. начальника ДПІ в Андрушівському районі Вознюк Ігор Степанович та колектив податкової інспекції щиро вітають із святом пенсіонерів податкової служби: Січову Н. П., Онуфрієнко Л. Я., Соконюк В. В., Іщенко В. С., Корчемну С. В., Зубрицького В. Л., Плахотнюк Т. В., Герасимчук Н. І., Жоган М. В., Поліщук В. М. Міцного Вам здоров’я, щастя, достатку та сімейного благополуччя.
Сектор масово-роз’яснювальної роботи
та звернень громадян.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.07.2010 |Голосов: 1

Враховуючи роль державної служби в процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, Указом Президента України 4 квітня 2003 року встановлено професійне свято - День державної служби, яке відзначається щорічно 23 червня. Саме цього дня в залі засідань районної ради відбулися урочистості, на яких голова районної державної адміністрації Б. В. Мазур привітав колег із святом та вручив грамоти і премії головному спеціалісту служби у справах дітей Кондратюк Т. А., головному спеціалісту відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Пінчуковій Н. О., начальнику відділу економічного аналізу фінансово-кредитного забезпечення управління АПР Перин О. П. (фото), головному спеціалісту бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації Сищик І. Н., головному спеціалісту відділу економіки та розвитку інфраструктури П’ятницькій Л. В., завідуючій юридичним сектором апарату райдержадміністрації Огір О. В. та провідному спеціалісту управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Скрицькій Н. М. Заступник голови районної ради О. В. Мельник привітав державних службовців з професійним святом та вручив настінний годинник голові районної державної адміністрації Б. В. Мазуру, подяки й подарунки держслужбовцям, які активно співпрацюють з районною радою: начальнику служби у справах дітей Путій Н. А. та начальнику відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олексюку Ю. А. До привітань приєднався і міський голова М. Г. Сушко, який дякував держслужбовцям, депутатам міської ради та вручив нагороди найактивнішим: першому заступнику голови райдержадміністрації Борисову О. А. та заступнику голови райдержадміністрації Горкуну В. І.
Марія КОБИЛЯНСЬКА.

АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.07.2010 |Голосов: 1
Минулої суботи наше славне місто святкувало свій 35-річний ювілей. Урочистості проходили в міському парку, куди з усіх куточків Андрушівки зібралося немало гостей.
Найтеплішими словами привітань із Днем міста, Днем молоді та Днем Конституції України розпочав свято міський голова Сушко Михайло Григорович. Він коротко розповів про історичне минуле й славне сьогодення Андрушівки. Зокрема, відмітив, що у 2004 році затверджено Положення про звання "Почесний громадянин міста”, якого в попередні роки удостоєні 13 громадян. Їм були вручені квіти та подарунки (фото 1). Від імені нагороджених Михайленко П. П. привітав усіх присутніх із святами, що співпали в часі, та вручив голові районної державної адміністрації Мазуру Б. В. свою книжку "Я люблю тебе, життя...”. В цьому році звання "Почесний громадянин міста” присвоєно Ковтун Р. Ф. за високу громадянську позицію, вагомий внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління та особистий внесок у розбудову міста. Трудову діяльність Раїса Федорівна розпочала у 1967 році вчителькою Андрушівської середньої школи № 2, 15 років працювала секретарем райкому партії, 11 - директором Гальчинської ЗОШ І-ІІІ ст. Нагороджена орденом "Дружби народів”, Грамотою Президії Верховної Ради УРСР, медаллю "Ветеран праці”, відзначена значком "Ветеран місцевого самоврядування”, вона - "Відмінник освіти України”. Таке ж високе звання присвоєно Гринишину Євгенію Ярославовичу - за високу громадянську активність та особистий вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста. З 1992 року Євгеній Ярославович займається підприємницькою діяльністю. За результатами Всеукраїнського конкурсу якості "100 кращих товарів України” одержав нагороду в номінації "Лідер харчової промисловості”. За благодійність нагороджений орденом Володимира Великого ІІ ст., орденом Нестора Літописця ІІ ст., Почесною грамотою Житомирської облдержадміністрації за активну участь в ”Поліській толоці”. Вшанували на святі Гайдамаку Ю. І., який народився в той день, коли Президія Верховної Ради СРСР надала Андрушівці статус міста. Вітали наймолодшого і найстарішого жителів міста, молоду пару, яка поєднала свої серця на рушничку щастя. На сцену запросили подружжя Поліщуків та Перелигіних, які святкують срібний та золотий ювілеї подружнього життя. А 35 років тому на рушничок щастя стало подружжя Ольховичів. Їх сім’я - ровесниця міста. Віншували організатори свята колектив Андрушівського маслосирзаводу та його генерального директора Матвієнко О. Ю. Підприємство в цьому році святкує свій 10-річний ювілей. В цей день святкові дійства проходили не лише на сцені, для юних андрушівчан та гостей міста працювали атракціони, тир. На районному стадіоні пройшов футбольний турнір, в гімназії - шаховий, переможці яких були нагороджені цінними подарунками, які їм вручив міський голова Сушко М. Г. Учасники веселих конкурсів та розваг смакували безкоштовним морозивом, яке їм вручали волонтери. Справжньою окрасою свята був концерт гурту "Древляни” та святковий феєрверк - подарунок від ВАТ "Андрушівський маслосирзавод”. Організатори й учасники свята щиро вдячні спонсорам, які надали фінансову допомогу. Це Андрушівське ХПП, Андрушівський хлібозавод, ВАТ "Андрушівське АТП-11838”, ВАТ "Андрушівське”, ПОСП "Надія”, ТОВ "Андрушівський маслосирзавод”, ТОВ "Укрполімер” та понад двадцять приватних підприємців. Нехай ваша благодійність повернеться кожному з вас сторицею.  Того дня міський парк аж до пізнього вечора дзвенів піснями, даруючи людям бажану прохолоду, чудовий настрій від побаченого, почутого і пережитого. І все-таки добре, що з-поміж буднів є ось такі свята.
Марія Олексюк.
Фото автора.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.07.2010 |Голосов: 1
25 червня в залі засідань районної ради відбулася двадцять сьома сесія районної ради п’ятого скликання.
Першим розглядалося питання про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років. З інформацією виступив перший заступник голови районної державної адміністрації Борисов О. А. Про даному питанню виступили Білоокий В. Г., заступник головного лікаря ЦРЛ.; Ковальчук Л. В., начальник відділу освіти; Білецька Г. І., начальник відділу культури та туризму; Михайловський С. А., керівник апарату районної ради. Про внесення змін до районного бюджету на 2010 рік та про затвердження розпорядження голови районної державної адміністрації депутатів та запрошених інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Суботенко Н. О. На сесії було розглянуто також питання комунальної власності. Зокрема, про виділення коштів для збільшення статутного фонду Андрушівського комунального ремонтно-експлуатаційного підприємства, про списання матеріальних цінностей, про затвердження акту ліквідаційної комісії та ліквідаційного балансу комунального підприємства "Андрушівська районна друкарня” Андрушівської районної ради, про внесення змін до Переліку установ, організацій та нерухомого майна, що перебуває у власності територіальних громад сіл, селища, міста Андрушівського району, про затвердження нормативів відрахування частини прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств, які належать до спільної власності територіальних громад району. На розгляд сесії районної ради було винесено питання про затвердження Програми оздоровлення території Андрушівського району від сказу на 2010-2012 роки. З інформацією виступив начальник управління ветеринарної медицини в Андрушівському районі Калан Й. Ф. Про районну цільову програму "Цукровий діабет” депутатів та запрошених інформувала лікар-ендокринолог Адаменко Н. Л. Заступник начальника Держкомзему в Андрушівському районі Салійчук П. О. повідомив про внесення змін до Комплексної Довгострокової програми розвитку та охорони земель в Андрушівському районі на 2007-2015 роки та про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Депутати розглянули також питання про склад районної професійної комісії з питань створення фермерських господарств, про внесення змін до районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки, про рекомендації по впровадженню з 1.07.2010 р. розмірів ставок єдиного податку, фіксованого податку з доходів фізичних осіб. По всіх розглянутих питаннях були прийняті відповідні рішення. Сесія районної ради прийняла запити депутатів Михайловського С. А., Юянця П. В., Хоменка В. А., Білоокого В. Г.
Наш кор.
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 04.07.2010 |Голосов: 0
22 червня з робочою поїздкою в районі побував перший заступник голови обласної державної адміністрації Олещенко Микола Миколайович.
Проблем соціальних, побутових, виробничих у нас чимало. Серед них одна з найзлободенніших - будівництво екологічно надійних та економічно вигідних очисних споруд для Андрушівки. На сьогодні місто обслуговується очисними спорудами спиртового заводу, які працюють на 1/10 своєї потужності, споживаючи велику кількість електроенергії, за яку треба платити немалі гроші. А хто це робитиме, коли найбільші споживачі послуг з очищення стічних вод - ТОВ "Андрушівський маслосирзавод” та жителі міста, які проживають в багатоповерхових будинках. Якість стічних вод маслосирзаводу, як і в будь-якого підприємства-переробника молока доволі специфічна, очищенню піддається складно. Тому підприємству необхідно проводити досить складну і вартісну первинну очистку своїх стоків і лише тоді подавати їх на очисні споруди. Перший заступник голови облдержадміністрації М. М. Олещенко разом з головою райдержадміністрації Б. В. Мазуром та міським головою М. Г. Сушком побували на території діючих очисних споруд (фото). Йшла мова про те, що зволікати з початком будівництва нових очисних споруд не можна, розумно буде задіяти частину будівель старих. Для того, щоб розпочати ці роботи, вже виготовлено проектну документацію, на що витрачено 300 тис. грн. Микола Миколайович побував у нас за дорученням голови обласної державної адміністрації Рижука С. М., який тримає під особистим контролем підготовку народно-господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період. Варто сказати, що Олещенко М. М. переймається нашими проблемами не на словах, а на ділі. Його поради завжди конкретні й ділові. Великий ентузіаст і досвідчений керівник, він немало робить для того, щоб розпочаті ним (коли працював головою Андрушівської райдержадміністрації) справи та задуми здійснити. Саме Микола Миколайович посприяв у вирішенні питання про внесення Андрушівки у списки малих міст, які потребують державної субвенції для проведення невідкладних капітальних робіт (мова йде про будівництво очисних споруд, загальна вартість яких складає 8,6 млн. грн.). Як тільки виділять гроші, буде проведено тендер по визначенню підрядника, який виконуватиме ці роботи. В той день перший заступник голови облдержадміністрації Олещенко М. М. разом з головою райдержадміністрації Мазуром Б. В. побували в дитячій школі мистецтв, а також в міській загальноосвітній школі № 1, де зустрілися з її директором Дисаком С. І. Мова йшла про невідкладні роботи по капітальному ремонту та реставрації приміщення школи. Колишній маєток Терещенка, де знаходиться навчальний заклад, включений у державну Програму реставрації пам’яток історії та культури. За виділені кошти в першому транші було замінено вікна на склопакети, але через економічну кризу реставраційні роботи припинилися. Тому з ініціативи та безпосередньої підтримки Миколи Миколайовича незабаром їх буде відновлено, і почнуться вони з даху. Реставрації продовжуватиме будівельно-реставраційне підприємство "Аркада”, яке у 2008 році виграло тендер та провело перший етап робіт. Олещенко М. М. наголосив також на необхідності проведення ремонтно-реставраційних робіт на фасаді актового залу. Кошти для цього будуть виділені з обласного та місцевого бюджетів. Перебуваючи в районі Олещенко М. М. разом із головою райдержадміністрації Мазуром Б. В. та заступником голови районної ради Мельником О. В. детально обговорювали питання підготовки підприємств, організацій та установ району до роботи в осінньо-зимовий період, стан справ у сільськогосподарському комплексі, інші важливі питання. То був день продуктивної роботи, наповнений енергією творення, бачення перспектив, віднайдення можливостей для того, щоб життя в регіоні пульсувало, щоб не сказали про нас грядущі словами поета: "Їх на землі не було...”.
Марія ОЛЕКСЮК.