ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 34.203.242.200
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 28.03.2024 15:09

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Грудень » 29
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 29.12.2010 |Голосов: 0
Напередодні Нового року до Червоненської ЗОШ І-ІІІ ступенів під’їхав новенький автобус. Ключі від нього директору З. Г. Шуть вручили начальник управління освіти та науки облдержадміністрації О. В. Пастовенський, голова районної державної адміністрації Б. В. Мазур, начальник відділу освіти РДА С. І. Сословська. Вони щиро вітали учнів та вчителів з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, висловили впевненість, що школа й надалі залишатиметься однією з кращих в районі, а учні виборюватимуть призові місця на предметних олімпіадах. Дітям з навколишніх сіл віднині буде зручно, швидко і комфортно добиратися на навчання. Першими зайняли найзручніші місця в автобусі найсміливіші.
Марія ОЛЕКСЮК.
Приїзду високих гостей у Глинівцях чекали з нетерпінням. Навіть святковий концерт до Дня Святого Миколая діти перенесли на кілька днів. Ще б пак: до них приїдуть ті, кому учні і вчителі вклоняться за працю, турботу, старання, за те, що їх велика, добротна школа стала ще красивішою: зверху - новий дах, відремонтована система опалення, в приміщеннях тепло, охайно, затишно. Затрачено великі кошти з бюджетів усіх рівнів, але це для загальної доброї справи - навчання й виховання дотепних хлопчиків та дівчаток, які з вдячністю піднесли коровай голові райдержадміністрації Б. В. Мазуру, начальнику управління освіти і науки облдержадміністрації О. В. Пастовенському. Олександр Вікторович у свій час працював у цій школі після закінчення вузу Протягом кількох років він тримав під особистим контролем хід ремонтних робіт, всіляко сприяв їх успішному завершенню, а в той день ще й подарував для школи комплект меблів. Є тепер у глинівецьких школярів і новенький телевізор - гостинець від райдержадміністрації та районної ради. О. В. Пастовенський перед цим побував також із подарунками у школах Гальчина, Нехворощі, Крилівки, Городківки, Малої П’ятигірки, у відділі освіти РДА. А свято у Глинівцях продовжувалося. Педагоги та учні вклонилися за турботу начальнику відділу освіти РДА С. І. Сословській. Подякували і підрядникам в особі В. П. Сосулі, спонсорам з місцевого господарства «Спіка», особисто директору Г. А. Авдєєву. Всі шановані гості були присутні на концерті, який учні старанно готували разом із вчителями.
Лідія Наконечна.
 
Тихим поступом наближається до нас Новий рік, заглядаючи у всі оселі, дитячі садочки, школи. Завітав він і до учнів Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст., привівши до дітвори свій символ - Чарівного кота, а також Снігуроньку, Діда Мороза, Бабу Ягу. Запросив у гості і Новорічну казку з усіма лісовими звірятами. Щирими оплесками зустріли глядачі свою улюблену танцювальну групу «Ельф». Майстерності її учасників можна по-доброму позаздрити. Школярі не залишилися без подарунків, які закупили для них постійні спонсори - місцеві підприємці. Несподіваним сюрпризом для хлопчиків і дівчаток, їх наставників був приїзд гостей із райцентру: із святковими привітаннями та подарунками завітали до них на Новорічне свято голова райдержадміністрації Б. В. Мазур і начальник районного відділу освіти С. І. Сословська.
Олеся ТРЕТЯК,
заступник директора Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст.
 
24 грудня цього року в приміщенні Каменівської ЗОШ І ст. відбулося свято зустрічі наступаючого Нового року. Вихованці школи приготували запрошеним гостям цікаву новорічну виставу. На свято завітали голова районної ради Мельник О. В. та Каменівський сільський голова Ходаківський Г. О., які подарували дітям електронагрівачі, спортивний інвентар та солодощі. У відповідь хлопчики та дівчатка, прибравшись у казкових героїв, дякували за гостинці, залюбки розповідали вірші, співали і охоче позували перед фотокамерою для знімка на пам’ять.
Ольга МЕЛЬНИК.