ZEOS

Вы пришли как Гість
Ваш IP адрес: 3.139.107.241
Количество дней с дня регистрации:
Ваш браузер:
Сегодня: 18.04.2024 13:37

Вітаємо Вас, Гість, на нашому сайті!

Сайт мешканців м.Андрушівка. На сайті є опис нашого чудового міста, також ви можете знайти цікаву інформацію про нього. Воно чудове як для туристичних походів, так і для культурних відпочинків.
Карта сайта Контакты Главная
Скрыть рекламный блок

Реклама

Погода в Андрушівці Реклама

Календарь

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Фотохмаринка

Переводчик сайта

Авторизация

Реклама

Реклама

Опрос

Оцініть мій сайт


Популярные тэги

Андрушівка, Червоне,Антопіль, Бровки Перші, Бровки Другі, Великі Мошківці, Волиця, Волосів, Гальчин, Гарапівка, Глинівці, Городище, Городківка, Жерделі, Забара, Зарубинці, Іванків, Івниця, Камені, Корчмище, Котівка, Крилівка, Лебединці, Лісівка, Любимівка, Мала П'ятигірка, Малі Мошківці, Міньківці, Мостове, Нехворощ, Нова Котельня, Новоівницьке, Павелки, Стара Котельня, Старосілля, Степок, Тарасівка, хутір Чубарівка, Ярешки, Яроповичі. сайти Андрушівки, організації Андрушівки, погода Андрушівка, Андрушівка Чайка, походження назв населених пунктів району, безкоштовне фото на документи, оператори мобільного зв'язку в Андрушівці, установка ліцензійного Windows XP, створення сайтів в Андрушівці, установка антивіруса в Андрушівці, фотоальбоми Андрушівки, Установка супутникових антен, прошивка тюнера в Андрушівці ORTON 4100,Humax Va-FOX,Нumax Va- ACE,GLOBO 7010A, STAR-TRACK 550 SUPER PLUS, EUROSAT 8004, SMART MX-04, Golden Interstar 7700-8001, Andrushivka, Andruchivka, Житомирська область Андрушівка, історія Андрушівки, родина Терещенків, палац садиба Терещенка, ремонт комп'ютерів в Андрушівці, безкоштовна реклама Андрушівка, безкоштовні оголошення, нерухомість Андрушівки, продам, куплю в Андрушівці, погода Андрушівка, Андрушівка фото, друк цифрового фото, професійний ремонт мобільних телефонів,телевізорів, DVD, автомагнітол, відеозйомка весіль 2-ма відеокамерами, весільний фотограф в Андрушівці, Андрушівка фото, мегархів фотографій Андрушівки, організації Андрушівки, карти м. Андрушівка, підприємці Андрушівки, місця відпочинку в Андрушівці, сайти Андрушівки, Андрушовки, інтернет Андрушівки, таксі,де придбати комп'ютер в Андрушівці за низькою ціною і гарантією.

Реклама

Реклама

Счетчики

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Блог
Головна » 2010 » Жовтень » 31
АвторАвтор: Crypton | ДатаДата: 31.10.2010 |Голосов: 0
Екскурсії - давня традиція Андрушівської гімназії. На уроках світової літератури ми вивчали творчість Оноре де Бальзака. Наш учитель запропонував відвідати Верхівню, а нещодавно разом з класним керівником Кирилюк С. Л. ми побували там. Величний вигляд колон та скульптури над ними перенесли нас у минулі часи. Екскурсовод повела нас у світ Евеліни Ганської та Оноре де Бальзака. За дерев’яними лакованими дверима живе історія великого палкого кохання видатного письменника. Досить маленька світла кімната, посередині якої - круглий стіл, де під склом викладені збірки творів Бальзака на французькій мові, привезені музею в подарунок від потомків Оноре. Зліва - шафа із сюжетним різьбленням... А потім була розповідь про те, як у життя заміжньої жінки увійшов „маленький” непримітний чоловік. Історія листування, довгі дороги, нестримне бажання бути разом та неможливість цього на довгі роки. Вони були приречені кохати та чекати. Бальзак написав 444 листи в розлуці з Евеліною. Після смерті чоловіка Ганської та після закінчення жалоби вони стали подружжям. Маленькі три кімнатки зберігають дух життя Бальзака. Нас провели до бальної зали. Звичайно, там не залишилось ні картин, ні дзеркал на стінах, а лише старовинне ліплення на стелі. Кожне слово екскурсовода відбивалось у пам’яті. Вона нам розказала багато вигаданих та справжніх історій про маєток, підземні тунелі та заховані скарби. А сам Оноре де Бальзак називав його „маленьким Лувром”. Ми гуляли старовинним парком, відірвали шматочок кори від „дерева кохання”, пробігли „місток кохання”. Та наша навчальна екскурсія не була єдиною для учнів Андрушівської гімназії. Учні 8-Б класу (класний керівник Дячок С. В.) побували в Умані, 7-А (Суховєєва Л. В.) і 8-В (Кондратюк Н. І.) відвідали фабрику "Рошен”  та Вінницький зоопарк. Учні 8-А класу (Печерський О. В.) та 9-Б (Островська Н. В.) відвідали Коростень і Володарськ-Волинський, де побували в музеях "Скеля” та самоцвітів. Дякуємо нашим учителям і батькам за те, що ми мали змогу побачити багато мальовничих місць нашого рідного краю.
Вікторія ЮРЧЕНКО,
президент учнівського парламенту Андрушівської гімназії.